Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Hur handlar jag?

Hur handlar jag?

  1. För att börja handla: Välj kategori i produkmenyn till vänster. Om du har ett artikelnummer till hands går det bra att söka på denna i sökfältet direkt.

  2. Önskas endast 1 kartong av varan räcker det med att klicka på "KÖP" så läggs 1 kartong automatiskt i din kundvagn. Vid fler kartonger klickar du på produkten och fyller i önskat antal. Klicka på "KÖP" så läggs det önskade antalet i kundvagnen.

  3. Ifall du vill ändra antalet varor i "Kundvagnen" klickar du på "Till Kassan", fyll i det önskade antalet eller ta bort varan helt. Antalet uppdateras automatiskt vid ändringar. Önskar du lägga till fler varor i din kundvagn klickar du på "Nyheter" i menylisten. 

  4. När du är klar och vill lägga beställningen klickar du på "Till Kassan". Har någon rabattkod fyller du i den här och klickar på enter för att aktivera den. Klicka på önskat betalnings- samt leveransalternativ. Ifall du önskar lämna ett meddelande till butiken gör du det under fältet för dina kunduppgifter. Ifall du betalar med Klarna Faktura och önskar ha varorna levererade till en separat leveransadress fyller du i det i meddelandefältet.

  5. Om du har handlat i webbutiken innan loggar du in genom att klicka på länken till höger i kassan. Om du är ny kund fyller du i ditt organisations nummer och klickar på "Hämta Kunduppgifter". Fyll i kontaktpersonens uppgifter och kontrollera att adressen stämmer. Välj ett önskat lösenord. Godkänn villkoren och klicka på "Skicka beställning”.

  6. Din order går till oss samtidigt som du får en bekräftelse på din beställning med e-post.Om du ej mottagit din orderbekräftelse inom 1 dygn ber vi dig att kontakta oss. Dina varor levereras inom 14 dagar (vår ambition är att leverera lagerförda varor samma dag eller följande dag som betalning erhållits). Vid betalningssättet Klarna Faktura skickas denna med e-post.

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hoppas att du blir nöjd med din beställning!

Språk/Valuta
Swedish  English 
Priser visas Exkl. moms
Nyhetsbrev
Erbjudanden
Profi Cook Helautomatisk vakuumförseglare i rostfritt stål.
1 280kr
Populärt / Nytt
Reklam
Copyright © Maskinlindell AB